Beste Auto Bod

 

Zonder gedoe uw auto verkopen in heel België

Gratis online uw auto verkopen tegen de beste prijs, en dat wel binnen 1 dag! Dat is wat wij beloven. Bovendien wordt de auto vaak de volgende dag al opgehaald.

Door het formulier in te vullen ontvangt u direct de waarde van uw auto en hiermee ook de auto verkoop prijs. Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend! Auto Verkopen Belgie

 

Is een Car-Pass verplicht bij de auto verkoop?

Bij de auto verkoop in België, is het belangrijk om te weten of een Car-Pass verplicht is. Bij een particuliere auto verkoop (ook via Autoscout24) bent u wettelijk verplicht om een Car-Pass te overhandigen die niet ouder is dan twee maanden. Dit document geeft informatie over onder meer de kilometerstand van de auto.

Maar wat als u uw wagen wilt verkopen aan een zakelijke partij zoals Besteautobod? In dat geval is een Car-Pass niet verplicht. Zakelijke kopers hebben immers betere mogelijkheden om de gegevens van de auto te controleren, waaronder de kilometerstand.

Dat maakt dat het verkopen van uw auto aan Besteautobod eenvoudiger is dan een particuliere verkoop van uw auto. Zoals gezegd hebt u geen Car-Pass nodig en kunt u zelfs uw auto verkopen zonder technische keuring. Dus als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om uw auto te verkopen tegen de beste prijs, overweeg dan zeker om contact op te nemen met bijvoorbeeld Besteautobod.

Comments

Popular posts from this blog

77DRAGON

Reformas Zaragoza

Todo Reformas Zaragoza