Tomrer

 


Tømrerfirma (Carpenter company)

Kvalitetsbevidst tømrerfirma

Hos Jacobsen Byg står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står overfor.

Vi holder til i København, men vi kommer gerne ud nordsjælland og resten af sjælland. Når du vælger at benytte vores tømrer, får du en yderst kompetent tømrer ud på opgaven. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi sætter en stor ære i at levere fejlfrit tømrerarbejde, uanset om det er store eller små projekter, vi skal hjælpe dig med. Vi lægger vægt på tillid, troværdighed og god service, så det kan du regne med, hvis du hyrer vores tømrer.

Vi tilbyder alt inden for tømrerarbejde

Hos Jacobsen Byg udfører vi mange former for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Vi har mange kompetencer og kan blandt andet træde til, hvis du har brug for hjælp til:

• Reparation eller montering af døre og vinduer
• Gulvlægning
• Renovering eller montering af køkken
• Opsætning af skillevægge
• Reparation eller opsætning af loft

Uanset hvad du har brug for hjælp til af tømrer- eller snedkeropgaver, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Vi har udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor hjælpe dig.

Tømrerfirma med høj standard

De seneste par år har der været stor efterspørgsel efter moderne renoveringer i de danske hjem. Vi har specialiseret os i stilfulde løsninger, som kan fået ethvert hjem til at se moderne ud. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør at vi kan stille et bredt holdt af dygtigere håndværker fra alle faggrupper op til en totalentreprise.

Jacobsen byg er en Tømrerfirma virksomhed med fokus på kvalitetsarbejde og den gode dialog. Det ligger os meget på sinde at holde en god dialog gennem hele projektet. Hvad enten det er store eller små projekter du har i tankerne, er du sikret samme gode behandling, kvalitet og dialog.

Professionel og erfaren tømrer i København og på Sjælland

Skal du have lavet en terrasse? Mangler du et nyt udeskur? Eller mangler du en tømrer i forbindelse med en tilbygning? Som tømrer kan vi tage os af mange forskellige opgaver. Store som små, simple som komplicerede.

For os er det ikke størrelsen af opgaven, der er vigtig. Det vigtige er, at vi får lov til at opfylde nogle drømme for dig – og at vi hjælper dig i mål med det, du gerne vil. Vi går meget højt op i vores håndværk og sætter en dyd i at levere et stykke arbejde i høj kvalitet. For det kan både ses og mærkes.

Vi gør det alt sammen til en meget konkurrencedygtig pris.

Hvad kan vi hjælpe dig med som tømrer?

Når du henvender dig til os omkring et projekt, er der stort set ikke det, vi ikke kan hjælpe med. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring på bagen samt med dygtige og fagligt kompetente tømrere, der er meget passionerede for deres håndværk.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

·         Skillevægge

·         Tilbygninger

·         Terrasse

·         Montering af vinduer og døre

·         Udskiftning af vinduer og døre

·         Montering af køkken

·         Renovering

·         Gulvlægning

Som tømrer er der mange opgaver, vi kan løfte. Da vi samtidig har et stort team af tømrere bag os med hver deres specialområde, har vi mulighed for at tilbyde meget kompetent hjælp til mange typer af opgaver.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit projekt eller din opgave. Selv ved anderledes opgaver der kræver en kreativ tankegang, stiller vi os gerne til rådighed.

Tømrerfirma i København med et stort og fagligt netværk

Skal du i gang med et større byggeri eller projekt? Og kunne du godt tænke dig kun at have ét firma på opgaven? Har du en opgave, som kræver en totalentreprise, kan vi bistå dig med hjælp. For selvom vi måske ikke kan tage os af alle opgaver relateret til totalentreprisen, har vi så mange år i branchen, at vi har samlet os et stærkt og fagligt kompetent netværk af andre faggrupper.

Skal du derfor i gang med en renovering eller totalentreprise i forbindelse med en tilbygning, kan vi sørge for at finde de rette håndværkere til opgaven. Du behøver samtidig kun have kontakt med os, da vi tager os af koordineringen med de andre faggrupper.

Du kan trygt vælge os som tømrerfirma til sådan en type af opgave, da vi lægger meget stor vægt på at have en god dialog. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg gennem hele processen.

Kontakt os meget gerne, hvis du har et større byggeprojekt, som du ønsker vores hjælp til.

Comments

Popular posts from this blog

77DRAGON

Reformas Zaragoza

Todo Reformas Zaragoza